Billig Tommee Tippee blespand


De fleste med børn kender mærket Tommee Tippee, og hvis de ikke gør, så er det så sandelig på tide, at de kommer til det. Mærket Tommee Tippee gør livet lettere for børnefamilier, så simpelt er det! De laver alt fra blespande (som dette indlæg vil omhandle) vådservietholder, sutteflasker, mælevarmere, brystpumper – ja alt hvad man har brug for med en baby i huset. Og så laver de alle deres produkter så anti bakterielle, enkelte og renlige som muligt.

Lige nu kan du få fingrene i en Tommee Tippee blespand til kun 115 kr., hvilket er virkeligt billigt. Er du på jagt efter andre ting fra Tommee Tippee, så findes der også masser af andre gode tilbud. Fx 6 økologiske sutteflasker til kun 105 kr., flaskevarmer og flasketermotaske til omkring 70 kr. stykket, det er altså virkelig mange penge at spare ved at købe Tommee Tippee produkter her.

Klik her for at købe en billig Tommee Tippee blespand

Klik her for at købe andre Tommee Tippee produkter

 

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

En tanke om "Billig Tommee Tippee blespand"

  1. Jeg har godt hørt om Tommee Tippie, men jeg fik anbefalet en blespand af mærket Korbell af en veninden. Jeg er super glad for den.

    Kærligst Sophia K

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>