Billig NYX makeup


Kender du NYX Cosmetics? Hvis ikke, så er det sandelig på tide at du skifter bekendskab med dette fantastiske mærke! Hvis du kender det, så vil du blive glædelig overrasket over at høre, at du på Amazon kan du finde en hav af deres lækre produkter til gode priser. Køber du for mere end 222 kr., får du desuden fri fragt til din hjemmeadresse i Danmark.
Lær NYX at kende, eller fyld din NYX makeupbeholdning op på Amazon.

Klik her for at købe NYX makeup

Om NYX makeup

NYX er opkaldt efter en græske gudinde. De laver en bred vifte af produkter, det vil sige alt fra; øjenskygger, læbestifter, pensler, pudder m.m. Altså alt hvad en professionel makeupartist har brug for. NYX er nemlig lavet så alle kvinder har mulighed for at blive deres egen makeupartist, og derved gudinde af enten dagen eller natten, eller begge hvis man ønsker.

NYX er den hurtigst voksende kosmetikvirksomhed i USA, og er grundlagt i 1999 af en ung iværksætter ved navn Toni Ko. NYX har hovedsæde i hjertet af solrige Los Angeles.

Noget af det bedste ved NYX er deres pigmentrige produkter, og lækre kvalitet. Hos NYX får man virkelig meget for pengene, de er simpelthen en klasse for sig. NYX Cosmetics er elsket af både kunstnere og berømtheder, og måske også snart af dig?

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG