Billig Essie neglelak – Neon Collection


essieneon1

Neon farver er vildt hotte for tiden. Hvad enten det er til boligen, sportstøj eller smykker, så fås det nu i neonfarver. Specielt er neonkoral blevet super hot, og du kan praktisk talt ikke åbne et modemagasin uden at møde denne farve. Så selvfølgelig skal dine negle ikke snydes for disse lækre farver – det har Essie sørget for. Jeg er selv stor fan af Essie, jeg synes de laver mange fede lakker, som tilmed holder rigtig godt, så jeg glæder mig til at se den nye Neon Collection.

Neon kan hurtigt blive for meget, og det skal kun lige være en lille detalje der er neon, så det ikke bliver for 90’er technofest-agtigt 😉 Derfor synes jeg ideen med neonneglelak er super god, da det vil sætte prikken over i’et på næsten et hvert outfit.

Desværre er Essie en smule pebret her i DK, i Matas koster en af de nye lakke fx 125 kr., hvilket er ret mange penge for en neglelak – i hvert fald for en su-pengepung. Dog er der hjælp at hente på nettet. På Lookfantastic kan du nemlig spare en masse penge, og derudover har de gratis forsendelse til hele verden. Du finder den nye Neon Collection fra Essie (+ mange af de ældre kollektioner) lige HER.

essieneon

Hvad synes du om de nye neonfarver? Er de noget for dig?

-Frk.September

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>