Billig Benefit ‘They’re Real! Push-up liner’ // Den vildeste eyeliner


Efter jeg lavede mit indlæg om Powerpoint eyelineren fra MAC, har jeg fået et spørgsmål der lyder således: “Hej September. Kan du ikke anbefale en eyeliner der får øjnene til at “poppe”, altså en eyeliner jeg kan bruge når jeg skal i byen?” Og jo, det kan I tro jeg kan. Jeg vil dog til start sige, for god orden skyld, at det er en eyeliner, jeg ikke selv har prøvet. Dog har jeg hørt så rigtig mange gode erfaringer med den, og jeg kender og bruger selv produkter fra Benefit, så jeg jeg tør godt stå inde for den :)

Eyelineren jeg vil anbefale til dramatiske gå-i-byen øjne, er They’re Real! Push-up liner fra Benefit. They’re Real! bliver beskrevet som en eyeliner med en ny innovativ blød tip, der gør det muligt at komme rigtig tæt på øjet. Den skaber den perfekte lige linje fra hjørne til hjørne. Den er vandtæt, og holder ekstremt godt, hvilket i dette tilfælde vil passe perfekt til en lang nat på dansegulvet. Den er nem at tegne med, beskrives som at tegne med en tusch, og så er farven en mat sort farve.

Så er du på jagt efter en eyeliner til de vildeste katteøjne, så synes jeg bestemt, du skulle tjekke They’re Real! fra Benefit ud :)

Du finder den på Lookfantastic lige HER (Serviceinfo: der er gratis fragt til hele verden, så den eneste du betaler for, er prisen for eyelineren)

benefit

 

Frk.September

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>