Billig Aveda hudpleje og makeup produkter


Jeg har nævnt Avedas hårprodukter før. Men Aveda laver også fantastiske hudplejeprodukter. På Lookfantastic kan du spare mange penge på Aveda hudpleje. Aveda laver plantebaserede økologisk hud- og hårpleje produkter. De er samtidige bæredygtige og gode for miljøet. Der er faktisk ikke en eneste dårlig til at sige om Aveda. Lookfantastic har det meste fra Aveda; Makeup, Skincare, Solcreme, Hudpleje, kropsprodukter og produkter til mænd. Fantastiske produkter til en fantastisk pris. Der er desuden gratis fragt som altid.

Klik her for at købe billige Aveda hudpleje og makeup produkter

Om Aveda:

Som nævnt før laver Aveda plantebaserede produkter. Aveda er elsket af både brugerne og de professionelle. Aveda er historien om økologisk bæredygtighed inden for hud- og hårpleje. Aveda blev i 1978 grundlagt af Østriske Horst Rechelbacher. Han var datiden dygtigste frisør, og havde skabt sig et navn ved at vinde en lang række priser over hele verden. Han studerede desuden Ayurvedisk medicin og yoga, og efter et besøg i Himalaya grundlagde han ”Aveda – The Art and Science of Pure Flower and Plant Essences” Grundidéen bag Aveda var at udvikle plantebaserede hudplejeprodukter, som han mente både var bedre for brugerne, de professionelle og miljøet. Aveda står i dag for produktion af hårprodukter, make-up, hudpleje, og livsstilsprodukter. Aveda fremstiller sine produkter af de reneste økologiske ingredienser. Det samme gælder desuden emballagen. Aveda laver også produkter udvilket specielt til mænd.

Følg:
SeptemberBLOG på Facebook SeptemberBLOG på BlogLovin SeptemberBLOG på Google+ RSS feed fra SeptemberBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>